Tuesday, January 6, 2009

Israelia Lakhnatullah

MasyaAllah..Terdetik di hati aku melihat gambar ini.CUBA kita tatapi,raungan ayah kepada 3 anak yg tersayang menemui kematian. Disebabkan Angkara kejahatan bangsa Yahudi membunuh tanpa mengira usia. Kekejaman yang berterusan terhadap penduduk palestin.
BERBICARA tentang Yahudi, sudah tentunya umat Islam tahu akan perihal bangsa ini. Yahudi adalah satu bangsa yang dilaknat Allah s.w.t dan merupakan satu bangsa yang amat hina.
Mereka juga menolak ajaran tauhid yang dibawa oleh Nabi Musa a.s, padahal Nabi Musa a.s telah menyelamatkan mereka daripada kezaliman Firaun dan mereka juga telah membunuh nabi-nabi sesudah Nabi Musa a.s seperti Nabi Zakaria dan Nabi Yahya.Bangsa paling hina di muka bumi ini juga telah menceroboh Palestin, menghalau dan membunuh umat Islam dengan kejam, tanpa henti, dan kini semenanjung GAZA pula menjadi mangsa kejahatan mereka.
Telah termaktub di dalam al-Quran sebagai peringatan kepada kita tentang mereka, sebagaimana firman Allah s.w.t yang bermaksud, “Sesungguhnya kamu dapati orang-orang yang paling keras permusuhannya terhadap orang-orang yang beriman ialah orang-orang Yahudi dan orang-orang musyrik…” (al-Maidah: 82). Marilah kita mengambil masa sejenak,tadahkan tangan berdoa memohon keselamatan dan keamanan terhadap saudara Islam kita di Palestin. Demekian juga jika kita sama-sama memboikot barangan KELUARAN ISRAEL Aminn

Gambar: Ehsan dari Utusan-online

3 comments:

Mizi Hamir said...

entry yg memberi keinsafan kepada sesiapa yg membacanya..masyaallah..hilanglah yahudi dari muka bumi ini! Allahuakhbar!!Mari sama2 kita turut serta dlm perhimpunan rasaksa membantah kekejaman yahudi yg bakal diadakan tidak lama lg..boikot barangan israel!!mati israel!!

Effiz said...

Allah Huakbar..Allah Huakbar..
Sama2 kita memboikot Barang2 keluaran Israel...

Mizi Hamir said...

hurm..nk bg tau gak ni..delete acc kat fotopages sbb ianya milik yahudi..kalu x caya bleh usha add ni --> http://www.matimop.org.il/newrdinf/company/c7983.htm .. jgn support ape2 pun hasil yahudi!!jahanam yahudi!!

About Me

Ahlan wasahlan

Jadi Ikutan