Sunday, February 15, 2009

Le Tour De Langkawi 2009 @ KL

Aduss...Panas..dahaga..penat..berpeluh..itu yang aku rasakan masa menyaksikan LTDL ni di dataran Merdeka...
Jadi kepada sapa2 yang tak pergi dan tak merasai apa yang aku rasa...boleh la tgk kat gambar2 ni...
Para pelumba yang beraksi...
Antara gelagat pengunjung...

3 comments:

Schafyzcha El Yahiya said...

Pergh.. kalau tgk gambar last tu, mmg brother tu kelihatan cukup terampil. Pastinya moment hebat sbgitu hanya dapat dicapture oleh jurugambar yang bertauliah seperti anda. Ceh. ayat bodek tak hengattt

TOK Wan said...

lawa la.....

hazira_ya said...

hai...macam best jer pi tgok belon besaq2 tuh..tak cuber2 naik ker??heheh

About Me

Ahlan wasahlan

Jadi Ikutan